VMJI.NO – Vestfold Modelljernbaneimport ble startet av tre medlemmer i Horten Modelljernbaneklubb i 2001. Pr. i dag drives firmaet av to av de tre opprinnelige driverene; Eirik og Jørund. Begge har tidligere sittet i styret i Horten Modelljernbaneklubb og vært ledere for klubbens utstillinger «modellmessen».

Jørund er utdannet gartner og har jobbet mange år både som gartner og i den senere tid anleggsgartner. Han har nylig flyttet til nybygget bolig, og skal nå i gang med en hagejernbane hjemme i hagen.

Eirik er utdannet lokomotivfører hos NSB og har i tillegg hatt verv i styret i Modelljernbaneforeningen i Norge og FREMO-Norge. Han bygger aktivt H0-skala FREMOduler sammen med en vennegjeng i et leid bomberom og reiser på modultreff både innenlands og utenlands. Han er i ferd med å starte bygging av et G-skala anlegg i hagen hjemme, og samler også N-skala modeller og drømmer om et lite N-anlegg i kjelleren hjemme når tiden strekker til.

Vi startet fra blomsterbutikken «Blomsterbua» som Jørund drev i Tønsberg i 2001. Etter hvert som omsetning og vareutvalg steg flyttet vi til egen butikk i Horten. Etter få år hadde vi vokst fra den butikken og doblet vårt lokale ved å flytte til nytt lokale midt i sentrum av Horten. Det tok ikke mange år før også det lokalet var for lite for oss og vi flyttet da nok en gang til dobbelt så stort lokale, denne gang i Drammen hvor du nå finner vår butikk.

I vår butikk finner du både kvalitetsprodukter fra ledende europeiske produsenter og spesialmodeller som er produsert for vår butikk.