Hvem er vi

En kort presentasjon av VMJI.NO

NB! Det vil i sommer bli noe reduserte åpningstider på tirsdager og torsdager ifra juni måned.
Åpningstider i sommer: Tirsdag og Torsdag 15.00-19.00, Onsdag 18.30-21.00,
Lørdag 10.00-14.00

Jørund Lothe

Medeier

Jørund var med og grunnla VMJI i 2001. Han har utallige år bak seg innen gartner- og anleggsgartnervirksomhet og jobber til daglig med jordbruksforskning. Hans modelljernbaneinteresse startet for mange år siden med N-skala men den er nå lagt bort til fordel for bygging av et G-skala anlegg ute i hagen.

Eirik F. Karlsen

Medeier

Eirik startet høsten 2000 som lokføreraspirant og jobbet som lokomotivfører for NSB i persontog frem til han startet i administrativ jobb samme sted fra våren 2014 Han har en forkjærlighet for N-skala som var hans første møte med modelljernbanehobbyen men driver nå mest med H0-skala innen FREMO-miljøet samt grunnarbeid for et planlagt hagejernbaneanlegg. Han har opp gjennom årene også sittet i styret i både modelljernbaneforeningen i Norge og FREMO-Norge..
I likhet med Jørund er han en av de 3 opprinnelige grunnleggerene av VMJI

Tor Jørgen Moskaug

Medarbeider

Tor Jørgen, eller «Torsja» som han oftest kalles i miljøet er nyeste tilskudd i vår butikk. Han har mange år bak seg innen data og er en kløpper på tegning og laserskjæring av trebyggesett. Han trives selv best i Z-skala og bygger uansett skala noen av de flotteste og mest detaljerte scener du kan forestille deg..

Vår butikk

Drammen

Vår butikk befinner seg sentralt plassert på Østlandet, nærmere bestemt i Drammen.
Fra den spede begynnelse inne i Jørunds blomsterbutikk i Tønsberg har vi jobbet oss gjennom to butikker i Horten før vi nå befinner oss i vårt hittils største lokale i Drammen. Her finner du et variert utvalg modeller og engasjerte praktiserende modelljernbanebyggere bak disken.

Åpningstider:
Tirsdag & Torsdag15.00-21.00
Onsdag 18.30-21.00
Lørdag 10.00-14.00

Telefon: +47 45092021
Adresse:
Søren Lemmichs gate 4, 3015 DRAMMEN